哥斯達黎加「薩」無赦

2015-07-11 07:55:36 来源:互联网

哥斯達黎加「薩」無赦 
 
美洲金盃B組另一場由哥斯達黎加對薩爾瓦多,哥斯達黎加首戰被牙買加迫和,主要原因在於球隊狀態未到正常水平,但打過一場之後整體肯定有改善,而且如果要爭出線,呢場對同組最弱薩爾瓦多不容有失,還好佢哋鋒線級數十足,熱身一場應該可以輕鬆擊敗薩爾瓦多,波盤齊贏冇問題。(周六30,香港時間周日9:00am開賽)
薩爾瓦多喺過去十幾年喺足球上發展不俗,不過球隊外流兵唔算多,喺中北美洲最多都係2、3線之流,相對哥斯達黎加始終係中北美洲頭幾名實力份子,過去喺世界盃等大賽都有出色表現。
哥斯達黎加今次大軍陣中,前線仍然有拜仁雷斯及祖爾甘保一對前英超兵,兩人雖然上場都冇入球,但歐洲兵唞咗個幾月狀態不足非常正常,打過一場之後今戰會有唔同表現。而且哥斯達黎加過去五年都冇輸過俾對手,連往績都贏埋之下,喺呢場唔贏唔得嘅賽事度肯定有足夠信心取勝,呢場讓球盤上盤讓一球係穩陣坐走望贏,絕對可以放心捧場。

流言情报