洪都拉斯小勝「拿」手

2015-07-10 07:11:43 来源:互联网

洪都拉斯小勝「拿」手 

美洲金盃A組仲有一場賽事上演,洪都拉斯首戰迫到美國有氣冇定唞,今場絕對有力擊敗巴拿馬全取3分,不過巴拿馬可能只係首戰失準,真正實力唔係咁弱,呢場睇好洪都拉斯小勝1球,讓和大有機會開出。(周五3,香港時間周六5:00am開賽)
巴拿馬之前喺熱身賽有力迫和厄瓜多爾,甚至擊敗哥斯達黎加,實力上有咩理由唔係高海地幾班,但佢哋喺分組賽首戰真係落筆打三更,幾乎輸埋俾海地,嚟緊要出線真係至少要喺今場取勝,唔係最後一場打美國就更加冇贏面;不過相對上,洪都拉斯首戰表現真係太出色,佢哋全場壓迫美國幾乎過唔到半場,前線射門又多,唯一問題係把握力同制空力,還好巴拿馬都唔係擅打咩高空攻勢,呢場洪都拉斯都唔會太辛苦,前線靠盧辛奴等都夠士哥能力,呢場睇好佢哋可贏波,不過既然巴拿馬都係3分志在必得,呢場都唔會死守,睇嚟洪都拉斯贏2:1機會大,買讓和啱晒。

流言情报