哥連泰斯「恩」賜主勝

2015-07-09 05:56:50 来源:互联网

哥連泰斯「恩」賜主勝 
 
仲記得帕拉尼恩斯喺開季就立即彈閘排到前列,不過嚟到今時今日已經開始回軟,反而主場出擊嘅哥連泰斯唔經唔覺就排到前列,一來一回梗係捉實主隊唔放啦,讓到半、一都未驚過。(周四15,香港時間周五6:30am開賽)
哥連泰斯突然殺到上嚟中上游,唔使問都知道佢哋嘅近況唔錯,喺近6戰贏過4次咁多,當中不敵山度士可以話係技不如人,不過對番國際體育會、費古倫斯同埋邦迪比達呢類級數接近嘅老對手就冇甩拖,只要唔係對住超班球隊都仲可以投下信心一票,畢竟由前巴西國腳路夫以及謝臣組成嘅前鋒線喺近期踢到識飛,呢兩個人喺以上6場波夾埋入咗7球咁多,足以令到一般球隊膽顫心驚。
尾場富明尼斯由巴省聯計起已經連續12場波未輸過,當中勝率仲高達七成半以上,不過小心佢哋好少贏波贏盤,對住高士路捧主勝就算。(周四17,香港時間周五8:00am開賽)

流言情报