撐鴨巴甸主場報「捷」

2015-07-09 05:55:26 来源:互联网

撐鴨巴甸主場報「捷」 
 

蘇格蘭超級聯賽雖然未開咧,不過鴨巴甸喺歐霸第一圈次回合賽事主場對馬其頓舒肯迪捷嗰陣,仍然值得睇好可以輕鬆晉級,畢竟兩地足球水準有差距,鴨巴甸要開出「讓主」過關唔係難事。(周四12,香港時間周五2:45am開賽)
鴨巴甸首回合作客舒肯迪捷賽和1:1,贏唔到固然有啲失望,不過唔使輸兼有一個作客入球在手,情況亦唔算差,更何況鴨巴甸已經努力踢熱身賽提升狀態,早前先後以8:2狂勝布里金,同埋1:0力克另一蘇格蘭球隊聖莊士東,相信有唔少球員已經上緊力。另一邊廂嘅舒肯迪捷,由於馬其頓聯賽都未開咧,故此計狀態同主隊鴨巴甸差唔多,故此論實力都係買「讓主」穩陣。
冰島雷克雅維克主場對愛爾蘭曲克城情況差唔多,不過曲克城要作客去到北歐就一定唔習慣,何況佢哋首回合喺主場都係賽和對手1:1,是役去到雷克雅維克嘅地頭,睇怕都好難阻止「讓主」開出。(周四14,香港時間周五3:15am開賽)
同日以色列耶路撒冷比達主場對哈薩克奧達巴斯就勝負難料,兩軍嘅實力同埋近況都差唔多,否則首回合亦唔會踢成0:0,我哋作為投注者,邊隊晉級唔使理,買佢哋90分鐘開和局等收錢就最明智。(周四6,香港時間周五1:00am開賽)

流言情报