奧蘭多城稱「皇」稱霸

2015-07-04 06:03:22 来源:互联网

奧蘭多城稱「皇」稱霸

美職聯大戰連場,而最矚目就應該係「雙城記」,皇家鹽湖城雖然剛贏波反底,兼有主場之利,不過今仗對手奧蘭多城仲猛料,佢哋近兩仗全勝之餘,更加未失過一球,是役開「讓客」唔難。(周六26,無綫網絡電視302頻道周日10:00am直播)
皇家鹽湖城上周擊敗波特蘭伐木者,不過早前對住哥倫布機員同埋紐約紅牛都贏唔到,加上佐敦艾倫繼續要停賽,碧卡文、利文度、沙保里奧同埋伊利亞斯華斯基斯又要為各自嘅國家隊服役,陣容嚴重不整,而客軍奧蘭多城嘅走勢正逐漸回穩,星級外援卡卡亦愈踢愈勇,喺冇乜主力受傷嘅情況之下,開「讓客」真係唔出奇。
同日洛杉磯銀河喺主場對FC多倫多,亦可以投銀河信心一票,事關謝拉特會喺半場亮相見球迷,屆時氣氛高漲,銀河球員亦會打高一皮波, 開「讓主」收服FC多倫多絕對係意料中事。(周六27,無綫網絡電視301頻道周日10:30am直播)

流言情报