韋根上盤「米」已成炊

2013-08-25 08:00:30 来源:互联网

由英超「降呢」到英冠搵食,照計一開季就可以殺入前列,偏偏韋根就連場不勝,表現睇嚟的確係貨不對辦;之不過留意韋根要應付連場硬仗,今晚對住米杜士堡不妨破例吼實半球、一球上盤。(周日26,香港時間周日10:00pm開賽)
睇見米杜士堡喺主場先後對住李斯特城同埋黑池都要失分就知道隊波仲未上力,今晚作客肯定凶多吉少。尤其係對手韋根雖然近期對住般尼茅夫同埋唐卡士打都要失分,但係前者開季就殺上前列,打後對住唐卡士打竟然做出高難度動作開出「客和」,照計近況又唔差得去邊;特別係要留意格蘭荷特一開季就已經「開齋」,同時前鋒馬隆尼同埋巴尼特連場都有波入,預計有正常發揮都可以贏波而回。


捧讓球盤最抵玩
好可惜睇見韋根個主勝得1.55倍又真係冇咩胃口,好在目前讓球有開到盤,讓到半球、一球都仲有一定分頭,只係贏到1球都可以收番一半,入到2球就直情可以食晒成個盤,似乎吼實呢個半球、一球盤會比起主勝甚至係「讓主」都更加抵玩。

论坛精华