荷蘭下盤實「牙」實齒

2013-08-14 06:19:17 来源:互联网

荷蘭下盤實「牙」實齒

本身荷蘭條防線已出晒名係「紙紮後防」,今晚用到大批新人,遇到葡萄牙隊長C朗隨時失1球甚至更多,不過見到客勝賠率又未冷得過份,而讓球只係受讓平手、半球,1.95倍下盤似乎有啲計!(周三24,有線155台周四3:30am直播)
的確葡萄牙面對住世上任何一隊球隊,只要肯派C朗落場就起碼會有1球喺手,問題係呢隊波近年冇咩特出嘅新人冒起,預計今晚會先用常規陣容,去到半場打後會用到布拉加孖寶魯賓米卡爾同埋古斯杜迪奧落場,不過以上球員連歐洲賽經驗都嚴重欠奉,去到國際賽真係冇咩優勢。
至於「橙衣軍團」就有尹佩斯、洛賓同埋亨特拉爾等多位舊人入選,同時後防就會用到大批新人,預計飛燕諾嘅馬菲臣將會配合其他新秀撐起成條防線,齋睇牌面成條防線都未夠班,不過大家唔好忘記荷蘭專出年輕球員,過往試過右閘雲達韋爾一出就一鳴驚人,今晚大有機會落場嘅馬田斯恩迪、迪維積,同埋戴利白蘭特亦俾國內傳媒寄予厚望,隨時經過今晚一戰後就會成名,難得見到賠率對辦可以撐1.95倍下盤。

论坛精华