史浩克主場割禾最熟手

2018-02-07 14:25:41 来源:互联网

今晚繼續有德國盃8強賽事,其中史浩克04主場迎戰禾夫斯堡,兩隊波格食格,近4次交鋒,史浩克獲得3勝1和,而近8次主場鬥禾堡,更加贏咗7次。更何況禾堡深受降班威脅,無力兼顧盃賽,睇好史浩克04可以贏波晉級,直取主勝。

(無綫 myTV SUPER 94周四凌晨3時45分直播)

史浩克04上仗德甲領先下,因為後衞拿斯達錫被逐,搞到補時被雲達不來梅反勝,實屬不幸。在此之前,史浩克今季主場都只係輸過畀超班嘅拜仁慕尼黑,水準仍然可靠。最重要係史軍近8次主場對禾夫斯堡,獲得7勝1和,其中7次上半場就已經領先,贏得好有說服力。

禾夫斯堡作客捱打

禾夫斯堡喺冬季轉會窗放走箭頭馬里奧高美斯,另一射手奧歷治亦缺態,火力大減,歇冬後4場聯賽只入3球。再睇埋禾堡近10場作客僅1勝,近5場作客入得1球,恐怕今場都係捱打居多,相信係時候行人止步。
 

论坛精华