PSG搶分大發神威

2018-01-27 14:01:29 来源:互联网

卡雲尼爭入波創歷史
法甲「一哥」巴黎聖日耳門上輪聯賽輸畀里昂,雖然喺榜首仍然有8分優勢,不過為免夜長夢多,今晚主場迎戰蒙彼利埃肯定想贏番漂亮一仗,尤其射手卡雲尼仲差1球就可以創球會史上入波最多紀錄,梗係想趁早實現,主場出擊火力全開,大細中位數3.5球嘅大盤話咁易就開出啦!

(無綫myTV SUPER 303及Now 714周日凌晨零時直播)

巴黎聖日耳門依家雖然有兩位天價球星尼馬同基利安麥巴比受傷,但係大家都冇乜理由懷疑呢支班霸嘅陣容實力,由迪馬利亞、達斯拿、柏斯托尼等球星輔助卡雲尼進攻,點計都係世界級組合。唔好忘記,烏拉圭射手卡雲尼只要再入多1球,就可以157球成為球會史上入波最多球員,今仗趁尼馬缺陣冇人爭食,當然要全力數胡啦!

蒙彼利埃防線穿窿
巴黎聖日耳門啱啱喺足總盃4比2大破甘岡,睇番佢哋近8仗主場賽事,有7仗總入球達到4球或以上,擺明主場出擊唔會留力。作客嘅蒙彼利埃近7場比賽不敗狀態雖然唔錯,不過佢哋入波多之餘失球都唔少,周中足總盃就以4比3險勝羅連安特,今仗造訪巴黎對住火力十足嘅聖日耳門,睇怕又係大手交易。

论坛精华