藍軍難降“魔”

2017-03-13 12:45:33 来源:互联网

藍軍難降“魔”


    英格蘭足總盃八強上演藍紅大戰,聯賽榜首的車路士硬撼曼聯。車仔在英超繼續順風順水,奪冠漸行漸近,盃賽亦唔放過,十六強對英冠的狼隊已強陣出擊,證明干地非常渴望成為雙冠王。

    車仔在聯賽首循環於史丹福橋球場曾大炒曼聯四蛋,不過形勢並非一面倒,雙方射門與控球率等統計,其實勢均力敵,車仔贏在埋門一腳把握力較佳,比數唔代表車仔實力遠超曼聯,今戰一場過淘汰賽,車仔未必如魚得水,始終曼聯並非善男信女,車仔要讓波諗唔過。

    老摩今季想重奪英超應該唔使諗,最緊要入到前四。除足總盃外,現已手執聯賽盃,仲有歐霸盃要爭,一定有殺錯冇放過,係盃都攞。曼聯已十場不敗,狀態絕不比車仔遜色,上次大敗給車仔因失球太快,影響部署,今場必步步為營,初盤車路士讓半球/一球,捧曼聯翻“車”。

    推介:和波1:1

 
 

流言情报