蝙蝠軍誓“拿”三分

2017-01-09 08:20:41 来源:互联网

蝙蝠軍誓“拿”三分


    西甲明晨上演搶分護級戰,包尾的奧沙辛拿血戰十七位的華倫西亞,唔係你死就係我亡。尤其奥沙辛拿,雖然聯賽半程未到,但只得七分,再輸真係醫返嘥藥費,今戰主場只能拼死一搏。

    過往屬中堅分子的華倫西亞近兩季成績大倒退,今季更淪落到要護級,“蝙蝠軍”論人腳根本唔差,奈何未能踢出應有水平。對住更低迷的奧沙辛拿,唔贏冇得贏。初盤華倫西亞讓半球,捧“蝙蝠軍”贏波。

    奧沙辛拿今季主場最差仍未贏過,和兩場輸六場,毫無威力,更係西甲中入球最少及失球最多,如此戰力,難怪成包尾大幡。

    華倫西亞連續多場失分已身陷險境,與降班線的希杭同得十二分,必須重新振作。陣中擁有M洛迪高、巴卡利、巴利祖及文加拉等好波之人,只要有正常發揮,華倫西亞作客仍可戰勝對手。

    推介:華倫西亞2:1

流言情报